Arbejdsmiljø og samarbejde

Fælles om den gode trivsel og udvikling for alle ansatte og frivillige i provstiet

Det skal være godt at gå på arbejde. Det fysiske og psykiske arbejdsmiljø i Folkekirken er i stigende grad kommet på dagsordenen i alle niveauer - fra stift til menighedsråd. I Roskilde Domprovsti bakker vi op om det forsatte arbejde. Et godt arbejdsmiljø er en forudsætning for arbejdsglæde, for at vi kan udføre vores opgave som kirke, og for at vi kan tilbyde en anstændig og attraktiv arbejdsplads for nye præster, ansatte og frivillige. 

Bedre arbejdsmiljø - hvordan? 

APV, AMG og AMO - der er mange værktøjer til det gode arbejdsmiljø. I hverdagen er det først og fremmest noget, vi alle er med til at skabe sammen med vores kollegaer og medmennesker, når vi arbejder og færdes i Folkekirken. 

Her kan du få et overblik over hvordan Roskilde Domprovsti arbejder med at understøtte nye arbejdsmiljøtiltag. Nederst på listen deler vi et link til Roskilde Stifts hjemmeside, hvor du kan finde mere inspiration og viden om, hvordan vi rykker nærmere det gode arbejdsmiljø for alle.

Oplever du problemer med det psykiske arbejdsmiljø, er det vigtigt at søge hjælp. Det gælder uanset, om det handler om dig eller din kollega. Tag fat i nærmeste leder, arbejdsmiljørepræsentant, eller kontakt provstiet.