Sankt Jørgensbjerg Sogn

Sankt Jørgensbjerg Kirke

Sankt Jørgensbjerg Kirke er en meget gammel kirke, måske én af Sjællands ældste kirker med sit træfundament (ca. 1035) liggende under den nuværende kirke. Kirken ligger smukt på ”Bjerget” og har udsigt ud over havnen og fjorden.

I kirken prioriterer vi at have gudstjenester af forskellig art, så de appellerer til mange forskellige aldersgrupper. Ligesom vi vægter højt at have et alsidigt musikliv i kirken.

Sognegården ligger på Møllehusvej – 800 m fra kirken. Sognegården er rammen om mange forskellige tilbud – alt lige fra legestue til foredrag. Fælles for alle aktiviteterne er, at vi ønsker et meningsfuldt fællesskab, hvor kirke og kristendom er omdrejningspunktet. Og hvor vi møder hinanden med tillid og respekt, og viser omsorg og nærvær for hinanden. Vi ønsker at understøtte en frivillighedskultur i alle sognets aktiviteter. Sognegården huser også konfirmandundervisning, FDF, kirkekontor og kontorer for kirkens ansatte.

Vision for Sankt Jørgensbjerg Kirke
Vi ønsker at se Sankt Jørgensbjerg Kirke som en vandrende kirke af levende sten, der er nærværende og engagerende gennem skiftende tider.

 

 

Læs mere på www.sjk.dk